Op zoek naar concorde bikes?

 
concorde bikes
 
Concorde Alura Sirocco Personal Bikes.
Mix Ultegra 211 Compact. Mix 105 211 Compact. 52 54 56 58 60 62 cm sloping.
crossfiets
Concorde fiets Wikipedia.
2009 was het laatste jaar dat Concordes verkocht werden door Veltec. In 2012 ging Veltec zelf failliet. In 2014 is Concorde overgenomen door de Nederlandse onderneming Intersens Bikes Parts BV in Almelo. Eind 2015 is Concorde opnieuw gelanceerd via Nederlandse en Belgische dealers. De fabrikant levert compleet afgemonteerde racefietsen. In de beginjaren werden veel Concorde frames opgebouwd met stalen buizen. Concorde produceerde in de latere jaren frames van aluminium aluminium scandium legering en carbon. Tegenwoordig wordt enkel nog gebruik gemaakt van aluminium en carbon voor de frames. 1 Frames en materiaal. 4 Intersens Bikes Parts BV. Frames en materiaal bewerken.
Concorde racefietsen van lezers Italiaanse Racefietsen.
Een overzicht van alle Concorde racefietsen made by o.a. Ciöcc van lezers van deze website. Met fotos specificaties en een beschrijving per fiets. Jouw Concorde ook op deze site? Je leest bovenaan deze pagina hoe dat werkt. De Squadra van Daan van Schooneveld. De Padova van Dennis van Bart. De Concorde van Dhr. De Concorde van Erwin de Rop. De Mistral van Falco Wijnstekers. De Aquila Squadra PDM van Frans Lampe. De Aquila van Geert-Jan Kuijpers. De Concorde van Joop van Helden. De Capo Melo van Koen Jonker.
Concorde Fietsen 2dehands.be.
Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Toon alle resultaten 94. Heren sportfiets Citybike 10. Toon alle resultaten 13. Wielerkleding / Schoenen 1.
Concorde Klassieke Nederlandse racefietsen.
De PDM Concorde ploeg met dank aan Veltec. Concorde Alutech 905 STI. Al onze paginas over Concorde. Gazelle populairste klassieke merk. De Concorde van Marc The acoustic motorbike. De Concorde Squadra PDM van Joop. Geplaatst in A-C Fietsmerken permalink. De Zieleman van Chris deel II. De Gazelle Tour de lAvenir van Bart. Arjen van Winkel op 15 mei 2012 om 2044 schreef. Ik heb een concorde tornado. Zonder te weten van het roemruchte verleden. Ik begreep dat ze inmiddels failliet zijn.
Concorde by Ciöcc Archives Italiaanse Racefietsen.
De Concorde van Dhr. 3 februari 2014 Concorde by Ciöcc Fietsen van lezers. IR presenteert de Concorde van Dhr. Die schreef een mooi verhaal over wat de fiets en het fietsen voor hem betekent. De Concorde van Wiljo Beerens. 8 november 2013 Concorde by Ciöcc Fietsen van lezers. IR presenteert de Concorde van Wiljo Beerens uit het Limburgse Weert.

Contacteer ons