Categories
Default

A Glass of beer

twee stukken van manchego, queso manchego, kaas gemaakt in de regio la mancha met een oppervlakte van spanje van de melk van schapen van het manchega ras, geïsoleerd op wit - manchego stockfoto's en -beelden

Manchego mat rond – althans volgens de Spanjaarden – 100 liter per 100 calorieën. Nu lijkt dat misschien hoog, maar het is net iets meer dan de aanbevolen hoeveelheid voor een kleine portie kaas.

In de Spaanse versie raden ze aan om een ​​glas Manchego samen met een glas bier te drinken als je een biertje drinkt. Het is duidelijk dat de hoeveelheid wijn die je bij de maaltijd hebt, het nog beter zal maken.

Ook brengt de rode wijn de fruitige, aardse smaak van de kaas naar voren. De wijn hoort niet in de kaas te zitten, anders bederft hij. De verlegenheid van de schapen zorgt er echter voor dat de kaas met wijn wordt geconsumeerd, in plaats van alleen het bier of de wijn alleen.

Romy Feuchtwanger uit Duitsland vond de eerste Manchego in Amerikaanse stijl uit. Hij baseerde zich op de instelling van het drinken van wijn met rozensmaak en sprak over de Didiacci-methode: "De wijn moet in zijn geheel worden geconsumeerd, omdat de kwaliteit van de kwaliteit achteruit gaat." De wijn, zie je, wordt niet geconsumeerd; in plaats daarvan ligt het te wachten om te worden gecombineerd met een gesuikerde Manchego.

Wat is daar mis mee? Nou, om te beginnen verschillen de specifieke lichaamstypes van de twee wijnen die nodig zijn voor het gebied van Manchego (Roma en Bilbao) een beetje van elkaar. Daarom zijn ze allebei alleen gemaakt van geselecteerde stukken spek, nier, pens en rundervet. :(Laten we de pens voorlopig weglaten, tot we bij het volgende artikel komen.)

Dus daar heb je het. De waarheid over het al dan niet hebben van een fles Spanjes beste blauwvioletsap op uw volgende etentje is de beste wensen… en moge het in de vorm van een glas medium-bodied rosé zijn.

Truffels

Tartufa (vaak vertaald als "wiel van Tartufa") was de steunpilaar van het Tartufi-volk en werd door hen uitgevonden. De Tartufa (volgens hen) loopt op een wiel en is door hen handgemaakt. De naam Tartufa komt van het Arabische woord "qritya", wat "omkeren" betekent. Er wordt vaak gezegd dat Tartufa gemakkelijker te draaien is met een Tartufa-stok dan met een vork.

Sommigen zeggen dat de Tartufa gekookt moet worden als pasta en geserveerd moet worden met saus. Anderen zijn het daar niet mee eens en zeggen dat het geserveerd moet worden met bouillon, zoals een soep. TheActivator houdt echter van Tartufa en een soort pannenkoeken.

Alleen of in combinatie met een andere dip is dit een publiekstrekker. Voeg beetje bij beetje toe, zo krijg je gemakkelijk een dikke, romige saus op je pannenkoek. Het leuke hiervan is dat het snel en gemakkelijk te maken is – dus het is een leuke optie voor die lange lunches of kooksessies.

In tegenstelling tot die harde, stijve pastagerechten, zijn deze in stukken gesneden stukken een kwestie van persoonlijke smaak. Voel je vrij om je mengsel naar wens aan te passen. Ik zou eerst een kleine testbatch aanraden, en dienovereenkomstig aanpassen voordat je heerlijk smakende traktatie je familie treft.

Ga je gang en steek de grote pan of koekenpan aan en voeg een beetje boter of olijfolie toe voor die extra smaak. Snijd een reepje spek opzij, of gebruik een mooie Italiaanse pannenkoekenvouw.

Use the stock you have – either from the anchovies or shellfish, chopped or sliced. Add a little at a time, don't over crowd the pan, or it will get tough, very tough indeed. As you stir, add a little more butter, not much, just a little. You'll know when you have enough liquid to bring the dip to the table – pour it in, stir a little, then add a little more dip and a little more butter. Serve and enjoy!

Drank – deze is vrij eenvoudig. Neem een ​​flesje donker bier of een mooie gele want beide zijn bruinbaar. Voeg ongeveer 4-6 eetlepels witte wijn toe. Verwarm de wijn en het bier samen, voeg dan een scheutje room toe en blijf roeren tot de room gesmolten is. Deze dip is rijk van smaak en zeer smaakvol. Zou je het willen zien met wat knoflook? Deze dip kan uren van tevoren worden gemaakt en ingevroren, zodat hij gemakkelijk kan worden bereid wanneer de stemming toeslaat.

En dit is natuurlijk het einde van het artikel. Het belangrijkste dat je hebt geleerd, is dat je geen chef-kok hoeft te zijn om een ​​heerlijke dip te maken. Het enige dat je nodig hebt, is een servet van gedipt doek, wat ingrediënten en een idee.