Categories
Default

Hoe kiest u een schoonmaakbedrijf?

bijgesneden schot van vrouw in rubberen handschoenen telefoon op tafel in kantoor schoonmaken​​​ foto
De schoonmaaksector is de laatste jaren zeer snel gegroeid:
Bedrijven zijn nu zeer modern en bieden veel informatie op hun website. Ik heb hieronder een aantal dingen opgesomd die u moet vragen bij het kiezen van een schoonmaakbedrijf of makelaar als u persoonlijk bij hen langskomt.
Ervaring
Hebben de medewerkers van het bedrijf ervaring in de betreffende branche? Als er in deze branche schoonmakers werkzaam zijn, hebben zij dan voornamelijk huishoudelijke taken, of industriële of grotere commerciële bedrijven?
Integriteit
Selecteer vroegere of bestaande klanten. Stellen ze anderen voor die u kunt gebruiken met goede referenties? Is het personeel beleefd en efficiënt?
Vlotheid en netheid
Hoe goed reinigen de agenten de verschillende oppervlakken die u nodig hebt? Als ze verschillende methodes hebben voor verschillende oppervlakken, is dat dan geschikt voor uw gebouw zelf?
Zorg ervoor dat er voldoende regelingen zijn voor andere diensten en personeel, zoals fotocapaciteit, verhuizing en levering, vervoer van voertuigen, en die u nodig heeft. Houd rekening met zaken als milieukwesties, veiligheid en gevoeligheid.
Levendigheid en netheid
Dit heeft betrekking op het gedrag van het personeel. Hebben ze eerder in de branche gewerkt en hebben ze het juiste temperament voor uw werk? Ik denk niet dat het voldoende is om alleen maar schoonmaker te zijn, je hebt goede sociale vaardigheden nodig en je moet al die zaken goed voor elkaar hebben, als je met bedrijven in gesprek bent.
Dan is er het eigenlijke schoonmaakwerk; heeft het personeel ervaring met de taken die u vraagt?
Kunnen zij geschikte apparatuur en middelen leveren?
Per slot van rekening staan ze bij u voor de deur om schoon te maken als u dat niet bent. Is hun personeel hardwerkend, geduldig, betrouwbaar en vriendelijk?
Autisme en MOBA
Is het personeel opgeleid in gehandicaptenwetgeving en in staat om te helpen bij een klacht?
Zijn ze opgeleid in de speciale vereisten van een olie of helium/kettingzaag wet en sociale zorg wet in hun lokale omgeving?
Zijn ze gekwalificeerd om de reinigingsproducten uit te voeren (en te gebruiken)? (kunnen zij intern opgeleide technici leveren?)
Strikte risicobeoordelingen
Gebruikt het personeel de producten en worden ze beoordeeld door een bedrijf om er zeker van te zijn dat er geen gevaarlijke gevaren ontstaan.
Chemische veiligheid en immobilisatiewetten
Het is voor alle personeelsleden verplicht om met bepaalde chemicaliën te werken of er ervaring mee te hebben. In het VK is het gebruik van een product niet voldoende om veiligheid en onderhoud te garanderen. U moet ervoor zorgen dat al het personeel zich beperkt tot het specifieke gebruik van hun apparatuur en product en dat zij dat werkgebied niet overschrijden.
Instituut voor hoger onderwijs
U moet weten wie er voor uw schoonmaakbedrijf werkt.
Alle werknemers moeten volledig geaccrediteerd zijn (indien gekwalificeerd) met een Registered Image Group (RIG) nr. of minimaal 6 jaar ervaring hebben opgedaan in welke van de Local OccupiersFAusable en/of een Scope of Practice.
Toezicht- en controlesystemen
Dit houdt gedeeltelijk verband met de Code de Surveillance, de Analyse en de Prevention ofOntario Law (SOP linnenas amend ed) van uw Raad.