Categories
Default

Indian Food

buying vegan alternative milk - food stockfoto's en -beelden

Maaltijden zijn erg interessant in India. Op elk moment van de dag wordt de situatie op een feest heel anders. De Indiase spijsvertering zorgt ervoor dat voedsel via de huid naar de maag gaat in plaats van via de middelste doorgang. De kleur van het eten en de geur ervan wordt ook als heel bijzonder beschouwd, bijvoorbeeld het gerecht gekookt met ei, kokos en gember is niet gastronomisch aantrekkelijk. In veel delen van India wordt een grote maaltijd van tevoren bereid en in één keer geconsumeerd. Het ontbijt wordt beschouwd als de belangrijkste maaltijd van de dag en zit boordevol genoegens.

Een traditionele maaltijd van Indianen begint met sambar en suggereert dat de maaltijd geconsumeerd moet worden met anijs, annatto, koriander en andere kruiden. Deze worden gebruikt om de unieke smaak te creëren en de maaltijd zijn kenmerkende smaak te geven. De volgende cursus is het dal, dat van regio tot regio kan verschillen. In Noord-India worden linzen geconsumeerd met de gezuiverde kruiden, terwijl bonen en erwten de hoofdingrediënten zijn in de Zuid-Indiase Ojojo JoJo.

Het Sam-gerecht is het meest populaire Indiase gerecht en is een must om te proberen. Sambars worden meestal gemaakt met Gezuiverde kruiden, samen met geroosterde Dal en aardappelen. Meestal wordt één geserveerd met keuze uit drie bijgerechten, waarvan twee vegetarisch en de andere niet-vegetarisch. Je kunt de Paneer of Onion sambar proberen, die behoorlijk populair is. Een andere populaire sambar is de Aamras (die vooral bekend staat als sambhar of sambhar halwa) die immens populair is vanwege zijn zoete smaak.

Afgezien van deze populaire gerechten, is er een grote verscheidenheid aan andere die behoorlijk smaakvol zijn, maar niet zo populair als de hierboven genoemde. Een veelvoorkomend Indiaas gerecht is de ussado, een combinatie van verschillende rijstbereidingen en wordt vaak gegeten met een dal of ander bijgerecht. Dit soort voedsel wordt bereid door rijst te mengen met linzen, komijn en andere kruiden. Dit is een gemakkelijk verkrijgbaar voedsel en wordt geserveerd als snack of maaltijd samen met chutneys, augurken en andere specerijen. Een andere populaire ussado is Upma, een andere gevulde paratha. Dit is gemaakt met roti (brood op basis van tarwe) en gevuld met aardappelen, haniya (karnemelk) en dal. Het dal kan worden geclassificeerd als jus op basis van rijst of tarwe. Een voorbeeld hiervan is de Aaloo.

Als het gaat om de niet-vegetarische recepten, zijn er nog meer om uit te kiezen. Een van de meest interessante en gemakkelijk te maken Indiase gerechten is het Chimichurri-recept. Chimichurri is een vurige saus gemaakt met peterselie, knoflook, olie, azijn en peper en wordt nu vaak geserveerd als dip voor maïschips of om te gebruiken in vleesgerechten. Het klassieke Chimichurri-recept wordt geserveerd met gekookte aardappelen en mooie rode paprika's. Het Chimichurri-recept is heel eenvoudig en binnen enkele minuten gemaakt.

Er worden nog tal van andere heerlijke recepten gemaakt van het basisrecept van Chimichurri, zoals kerriegeit, kip en dumplings. Maar deze recepten zijn slechts een deel van de enorme diversiteit aan recepten voor de Indiase keuken. Je kunt ook andere voortreffelijke vegetarische recepten vinden, zoals rojak en lachha paratha, sabzi, makehakri, pani puri, papri, kulcha, pao bhaji, enz.

Voor degenen die gezondheidsbewust zijn, biedt Indiaas eten verschillende recepten voor dieetbewust Indiaas eten. Deze gerechten bevatten weinig vet en zout en zijn goed bereid. Door curry's en desserts te koken in Indiaas eten, kun je afvallen zonder al te veel nadelige gevolgen voor je figuur. Bovendien kun je online veel informatie over Indiaas eten vinden. U hoeft niet door een stortvloed aan foto's te bladeren en door deze advertenties te klikken, aangezien u via dit medium essentiële informatie over deze keuken kunt krijgen.

Op deze manier zult u, terwijl u door advertenties in kranten bladert en pagina's zoekt om gezonde en gezonde maaltijden te vinden, niet veel informatie over Indiaas eten missen en blijft u op de hoogte terwijl u dit artikel leest.