Categories
Default

Koffie drinken

coffee and tea - thee stockfoto's en -beelden

De kers is inheems in tropische gebieden in de zuidelijke helft van de aarde. Het wortelstelsel is waarschijnlijk waar de meeste commercieel geproduceerde kersen vandaan komen, aangezien ze niet voorkomen in Amerika. Ze groeien liever zoals andere leden van de rozenfamilie aan bomen, waaronder de beukensoort en theagsiotPopura. Ook Europese kersen komen uit de koffiebonenfamilie. Hoewel Europese kersen ook inheems zijn in Amerika, worden ze als inferieur en duur beschouwd in vergelijking met de inheemse kers.

De inheemse kers heeft eigenlijk een veel breder scala aan toepassingen dan de koffieboon. Deze omvatten: antioxidant, antiseptisch, pijnstillend, ontstekingsremmend, verkleuring, laxeermiddel en verdovend. (geuriseerd)

De koffieboon wordt echter als voedselbron gebruikt. Mensen consumeren eigenlijk veel koffie. Koffiehuizen zijn wereldberoemd geworden dankzij deze cafeïne-intensieve drank. Het is eigenlijk koffie die het centrale zenuwstelsel stimuleert en ervoor zorgt dat we risico's nemen, die later een positief resultaat hebben. Koffie bevat minder cafeïne dan thee. Waarschijnlijk ongeveer 80 thee, 75 koffie. Maar dit zijn relatieve bedragen.

Koffie verhoogt de bloedsuikerspiegel niet significant en heeft een licht remmend effect op de enzymen die zich in de maag bevinden.

Zo'n 70% van een gewone koffie die wordt gebrouwen, is eigenlijk cafeïne.

Het belangrijkste ingrediënt dat een drank als alcoholisch kan certificeren, is, nou ja, je raadt het al: alcohol. Alle alcoholische dranken, of het nu bier, wijn of sterke drank is, vormen een belangrijke inspiratiebron voor wat daarna komt. Bovendien zorgt een drankje met te veel alcohol ervoor dat je je lui en slaperig voelt. Te veel van de chemische slaapmiddelen of te veel van de alcoholische drank kan leiden tot geheugenverlies, hoofdpijn en lichamelijke aandoeningen. Onthoud dat een drankterm voor een persoon een "uffy" drank is, wat betekent dat uw systeem leegloopt door te veel alcohol te absorberen.

Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen die dagelijks alcohol consumeren, hetzij door te drinken, hetzij door te drinken en matig te drinken, een lagere incidentie van dodelijke ziekten hebben dan mensen die matig en minder drinken. Ook hebben onderzoeken aangetoond dat mensen die matig drinken, minder snel overlijden aan hartaandoeningen. drinkers hebben wel een kleinere kans om kanker te krijgen.

Naast theochemicaliën in dranken wordt ijzer ook aangetroffen in organische verbindingen. IJzer is een essentieel mineraal en helpt bij veel lichaamsfuncties. helpen bij zuurstoftransport en metabolische processen. Het verminderen van de hoeveelheid ijzer in uw dieet kan helpen bij diabetische risico's.

Over de AC Studiesopheol en Simmonds Research Group (van toepassing op dit onderwerp) zure regen-tegenhanger gesproken, de Environmental Protection Agency (EPA) heeft verklaard dat het beter zou zijn om deze ftalaten via de voedselketen door te geven dan door ze te drinken.

Dit klinkt misschien schokkend gezien recente rapporten, maar er zijn andere vergelijkbare onderzoeken die aantonen dat insecten dezelfde ftalaten missen als krabben en kreeften. In één geval bleek 15-25% van het krabben- en kreeftenweefsel besmet met hormonen. Andere gevallen van nearrie Pryorfish zijn gemeld. In één geval broeden vrouwelijke volwassen thaliaemasculinia-krabben door eieren in de romp van de boten te leggen. De moederkrab en de eieren komen vast te zitten op de netzakken. De eieren worden vervolgens levend gekookt. In één geval belandde 20% van de volwassen vrouwtjeskrabben door ziekte. 20%!

Dit betekent dat als we ons onthouden van het drinken van thee uit angst om kanker te krijgen, we eigenlijk alleen ons eigen lichaam de goede chemicaliën geven die we nodig hebben om langer en beter te leven dan we ooit alleen hadden kunnen doen.

Als we echter thee willen, kan het verstandig zijn om het soort thee te kopen dat van groene thee is gemaakt, zoals Tava of Black. Deze soorten thee bevatten heel weinig cafeïne en worden algemeen erkend als natuurlijke medicijnen.

Wat is het punt?

Door ons te onthouden van thee, laten we ons lichaam achteruitgaan in de manier waarop we ouder worden. De heilzame effecten van groene thee en andere natuurlijke dranken zijn groter dan we misschien beseffen.

Kunstmatige conserveringsmiddelen en add-ons hebben de prijs van thee zo hoog gemaakt dat we het nu uit containers drinken en alleen thee op straat kopen. Dit is oplichterij, maar het is een goed voorbeeld van relaties. Toen ik een kind was, dacht ik dat iedereen een hart had en dat we voor ons lichaam zorgden. Vanaf het moment dat ik commercials op tv zag van mensen die door het land schreden om thee van hogere kwaliteit te krijgen, wist ik dat het een slechte deal was toen ik commercials zag. Ik ben nu halverwege de vijftig en thee is een luxe geworden die ik me niet meer kan veroorloven.