Categories
Default

wat is popcorn?”

Free Selectieve Focusfotografie Van Popcorns Stock Photo

De eerste snack op de tong van de meeste mensen is de westerse variant van pindakaas, die schaars was toen voedingsdeskundige van de Universiteit van Massachusetts in 1986 de Peanut Butter OUT-campagne oprichtte. Dat jaar aten Amerikanen 17 pond, 22 ounces, orasse pinda boter, en weinig anders.

De popcorn veroorzaakte zoveel opschudding dat Canada en andere landen pindakaas begonnen te verkopen met minder dan 17 procent pinda’s, en diepgevroren producten kregen minder dan de helft van de pindawinkels. Tegen het midden van de 20e eeuw was bijna de helft van het normale kinderdieet bijna uitsluitend bestemd voor pindakaas.

In de jaren zestig introduceerde Sealye de eerste commerciële pindakaas en andere fabrikanten zoals Eminem, Strawberry en LOCALitionary International (nu bekend als Oranges Keep America Fresh) begonnen soortgelijke producten te maken. In 1971 conserveerde Campbell’s zijn enchilada-smaak en kwam Heinz uit met een paprikasmaak van 13 bij 9 ounce. Heintz- en copycat-bedrijven domineerden de markt voor gearomatiseerde popcorn en genereerden daarbij meer dan $ 1 miljard aan omzet.

De handel in hartige popcorn is moeilijk en er bestaat een risico om een ​​grote vraag naar volumes in stand te houden. Popcorn is Fried en andere gearomatiseerde popcornproducten hebben de neiging om op lange termijn in volume te dalen als consumenten een kortetermijngeheugen hebben dat ze dat product hebben gekocht. Beheer van hoge voedselkosten is ook een factor om te overwegen. Ons dartbord staat vol met producten van gisteren die bijna 15 jaar oud zijn, waaronder een paar van de meest populaire popcorn-eigenschappen van bioscoopfilms, zoals ketelgraan en karamelpopcorn.

Als u in het recente verleden een lichtpuntje kunt aanwijzen dat u heeft aangewezen als een bijdrager aan de Popcorn-markt van hoge kwaliteit, dan is dat waarschijnlijk de markt voor retailmonsters. Het was met samples dat Authentic Flavours, coronair, verdampt en falstaffed hun carrière begonnen. Anderen die samples verkochten, zoals Peter Pan, werden uiteindelijk onafhankelijk en behielden de naam. Dan zijn er bedrijven die weinig aandacht hebben besteed aan monsters en hun volledige productlijn per vrachtwagen door het land hebben verscheept.

Naar mijn mening zal de Popcorn-markt van hoge kwaliteit blijven groeien door één enkele, uniforme standaard te creëren voor groothandelsprijzen en hoogwaardige ingrediënten. Bovendien zal de groeiende trend zich voortzetten om terug te investeren in de gemeenschap terwijl je geniet en steunt van een favoriete televisie- of bioscoopsnack. Ten slotte, omdat zoveel mensen honger blijven houden naar de films, zullen we steeds meer restaurants blijven zien die gratis monsters van popcorn en andere maaltijden uit gastronomische voedselmanden aanbieden.

Zoals vaak het geval is, is er geen duidelijk antwoord als het gaat om “wat is popcorn?” Sommige mensen zijn van mening dat popcorn een modern voedingsmiddel is, net zo populair als chips en friet. Ik moet toegeven dat ik opgewonden raak als ik pure boter op een partij gepofte maïs giet. Ik kan me ook geen blueberry of chocolateorn popcorn voorstellen. Nooit van die smaken gehoord? Wat dacht je van zure room en ui? Ben jij dat comfortfood? Geloof het of niet, maar dit zijn enkele van de meest voorkomende kerningrediënten die te vinden zijn in de meeste van de beste popcorn-smaken waar we van houden.

Ben je geïnteresseerd in een pittige popcornsmaak? Het heet Cheddar Kaas. Het is fantastisch! Wat dacht je van een Cheddar Cheese and Onion-smaak? Het is ook fantastisch. Laten we het hier voor de tweede keer over hebben. Je smeert wat vet op een paar plakjes cheddar kaas. Je doet er dan wat Frankly Garlic en wat Garlic Ansjovis op. Je doet er een klein beetje gemengde kruiden op. Nadat je er een hap van hebt genomen, krijg je er een klein beetje tomatenketchup op. Daarna maak je het af met mozzarella kaas. Hierdoor ziet het eruit als een pizza. Maar laat je niet misleiden. Het smaakt volkomen authentiek en heerlijk.

En als je je eigen pit versnippert, heb je de puurste, meest verse smaak die er is. Dit is een favoriet van mij. Soms voeg ik zelfs Crushed Red Onions toe om het wat dikker te maken. Het verbazingwekkende van popcorn is dat als je wat melk en roomkaas of anders zuivel toevoegt, de smaak zoveel beter is.

Een ander ding dat ik heb geleerd, is dat als je je eigen batch maakt, je popcorn in maten kunt maken. Het hoeft niet altijd een portie van één portie te zijn. Ik wed dat je allerlei smaken kunt maken die bij je smaak passen. Het is zelfs beter als u uw popcorn op bestelling maakt wanneer het tijd is om te eten, niet wanneer u naar films of sportevenementen kijkt. Ik wed dat je naar een voetbalwedstrijd kijkt.

Nu, om dit artikel af te sluiten, wil ik je dit kleine geheime recept geven. Heb je al honger?